Силният човек в Левски Наско Сираков и Станислав Генчев са постигнали

...
 Силният човек в Левски Наско Сираков и Станислав Генчев са постигнали
Коментари Харесай

Станислав Генчев се разбра с ръководството на Левски

 Силният човек в Левски Наско Сираков и Станислав Генчев са постигнали сделка, като младият експерт ще застана отпред на отбора през следващия сезон, съобщи   " Мач Телеграф ". Някои побързаха даже да назначат Генчев още преди мача с Черно море, само че истината е, че до неделя нищо не е било ясно. Тогава се организира среща на четири очи сред Сираков и Генчев. Според осведомени на нея двамата са се прецизирали по всички въпроси и треньорът е приел всички условия и сложени цели.

На този стадий обаче и двете страни са пас и няма да потвърдят, че са си стиснали ръцете. Причината е, че от " Герена " желаят да бъдат до дъно правилни с Николай Костов и ще стоят твърдо зад него до последната среща.

Освен това Генчев към момента има контракт с Крумовград, където се надяваха до последно, че ще съумеят да го задържат. Но късмет като този, който дава Левски, не се случва всеки ден. Особено за млад експерт, какъвто е Генчев. Така той за трети път в кариерата си ще има опцията да води един от най-големите тимове у нас, откакто бе краткотраен вид в Лудогорец, а при започване на този сезон води и Ботев Пд.

" Сините " обаче останаха впечатлени от достиженията му със " синьо-жълтите " от Крумовград. На този стадий е несъмнено също, че той ще пристигна на " Герена " с Живко Миланов, с който са неразделни от лятото, както и с Петър Пеев. Последният бе кондиционен треньор на " сините " близо 4 години, само че бе намален след завръщането на Станимир Стоилов. По-късно стана част от екипа на Генчев в Локомотив (София).

След седмица предстои мач сред Крумовград и Левски и по тази причина двете страни са били безапелационни, че желаят да останат правилни до дъно.
 Имало е среща Сираков - Генчев
Имало е среща Сираков - Генчев

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР